Štampa

Kako postati korisnik

Poštovani, drago nam je da ste pokazali interesovanje da se postanete korisnik naše mreže. TGM nudi uslugu pristupa internetu bežičnim putem na frekvencijama opsega 5Ghz.

Mreža za bežični internet se prostire na teritoriji kovinske opštine sa najviše predajnika u Mramorku, Deliblatu, Gaju, Belom Bregu i Kovinu. Na  mapi pokrivenosti    možete proveriti pristupne tačke.

Naš korisnik možete postati na nekoliko načina. Osnovni uslov je optička vidljivost od vaše lokacije prema jednoj od pristupnih tačaka. Imena pristupnih tačaka koje se vide na mapi, možete skenirati sa vaših uredjaja u koliko već posedujete uredjaj, da bi proverili kvalitet signala. Ukoliko nemate dovoljno iskustva, stojimo Vam na raspoloaganju. Dovoljno je da nam se obratite putem telefona, sms porukom ili mejlom koji se nalaze u kontakt formi i dolazimo kod Vas u roku 24 sata i besplatno proveravamo mogućnost priključivanja.

  • Ukoliko nemate opremu, možete je kupiti od nas po ceni koja je prikazana u cenovniku ili
  • Ukoliko nemate opremu a ne želite da investirate u istu možete je dobiti od nas
    potpuno besplatno na korišćenje uz Ugovor kao što je prikazano u  aktuelnoj ponudi   uz uslove koji su definisani Ugovorom. Sadržaj Ugovora možete  pogledati  ovde.

 

 

Agencija TrujaGroup, Internet Service Provider... saznaj više

Kontakt Adresa

  • Žarka Zrenjanina 105,               26226 Mramorak,                       Srbija
  • trujagroup@gmail.com
  • Kontaktirajte nas
  • Pronađite nas

Widgetkit Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."